Werken bij

Collega’s gezocht!

  • Monteur tuin- & parkmachines (fulltime)
  • Machine schoonmaker (ca. 1,5 dag per week)

Monteur tuin- & parkmachines

Kom jij ons team versterken? Bij Ankersmit Tuinmachines zoeken wij een monteur tuin- & parkmachines die technische kennis heeft, klantgericht is en kan verkopen. De klant kan bij ons terecht voor advies, verkoop en reparatie van tuingereedschap en grasmaaiers. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring zijn we een vertrouwd adres in de regio en staat service hoog in het vaandel. Wij zijn dealer van o.a. STIHL, Iseki, Stiga en Sabo. Doordat het team niet heel groot is, is het werk heel afwisselend en spring je bij waar nodig.  De focus zal liggen op het onderhoud van tuingereedschap, zoals kettingzagen, loopmaaiers, heggenscharen en bladblazers, maar je dag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden:

– Reparatie en onderhoud van tuin- en parkmachines
– Aanleg en installatie robotmaaiers
– Verkoop nieuwe en gebruikte machines
– Schoonmaken van machines

Wie ben jij?
– Jij bent technisch, hebt MBO werk- en denkniveau en je hebt een achtergrond in de richting van bijv. werktuigbouwkunde, mechanica of voertuigtechniek. Je ziet de technische problemen en weet ze ook op te lossen
– Een doorzetter, want het vinden van een probleem kan soms best lastig zijn, maar jij wil de oorzaak gevonden hebben én een oplossing bedenken. Je bent gedreven en gemotiveerd.
– Sociaal sterk en communicatief vaardig. Het is belangrijk dat je gemakkelijk contact maakt met zowel je collega’s als onze klanten. 
– Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je bent pas tevreden als de klant ook tevreden is. 
– In het bezit van rijbewijs B(E).
– Zelfstandig, maar ook een teamspeler. Wij vertrouwen onze medewerkers en je hebt daarom de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren. Je brengt veel tijd door met je collega’s, dus het is belangrijk dat je ook goed in groepen functioneert. Je neemt je collega’s serieus en schroomt dan ook niet om hun advies in te winnen waar nodig. Ook sta je klaar voor jouw collega’s en denk je mee.

Als monteur bij Ankersmit Tuinmachines ontvang je een marktconform/goed salaris en goede secundaire voorwaarden (CAO kleinmetaal). Na één jaar krijg je van ons bij tevredenheid een vast contract en je reiskosten worden vergoed. Ook hoef je nooit uitgeleerd te zijn en kun je diverse cursussen volgen. Je krijgt in de werkplaats in Sinderen een goed uitgeruste werkplek met een hefbrug. Ook heb je 25 vakantiedagen plus 13 ATV dagen o.b.v. van een 40-urige werkweek.

Is je interesse gewekt? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt je CV mailen naar info@ankersmit-tuinmachines.nl met een korte beschrijving van jezelf + motivatie, maar je mag natuurlijk ook naar de zaak komen aan de Aaltenseweg 10 in Sinderen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail, bel Peter Böhmer op 06-30136407 of kom langs. De koffie wordt vers voor je gezet. Hopelijk tot ziens!

Machine schoonmaker

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar iemand die circa 1,5 dag in de week ons komt helpen bij de schoonmaak van tuin- en parkmachines in onze overdekte wasplaats.

Wil je graag meer informatie over de werkzaamheden? Bel dan met Peter Böhmer op 06-30136407 of kom langs aan de Aaltenseweg 10 in Sinderen.

V.l.n.r.: André, Helmer, Peter en Erik
Back to top