Onze merken

Ankersmit Tuinmachines heeft diverse merken tuinmachines, zoals Stiga, Stihl / Viking, Sabo, Iseki, Simplicity, Jo Beau, Tielbürger en vele anderen.

Wij voeren nog veel meer merken, vraag ernaar bij Ankersmit. Wij hebben ook verschillende merken veeg- en borstelmachines van Westermann of de industriële veeg, zuig en schrobmachines van Hako. Vele machines kunt u in onze showroom vinden. Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Stihl

Topkwaliteit en vooraanstaande innovaties. Stihl biedt een omvangrijk gamma apparaten en toebehoren voor de bosbouw, landbouw, landschapsbeheer en eigen tuin. Stihl levert onder andere motorzagen, hoogsnoeiers, heggenscharen, reinigingsapparaten en een complete grasmaaierlijn (voorheen Viking).

Iseki

Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie. Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. De Iseki machines voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Stiga

STIGA is een van de grootste leveranciers van grasmaaiers en tuinmachines in Europa. Het assortiment van STIGA bestaat uit frontmaaiers, robotmaaiers, tuintractoren, gazonmaaiers, recycling machines, gemotoriseerd tuinmateriaal, accessoires.

Sabo

Deze van oorsprong duitse onderneming is sinds 1991 onderdeel van het John Deere concern. SABO vervaardigt kwaliteits-machines in Gummersbach. Het assortiment van Sabo bestaat onder andere uit grasmaaiers en verticuteermachines.

Simplicity

Simplicity biedt premium gazon en de tuin apparatuur. Een complete lijn van tuingereedschappen, tuinmachines en tractoren.

Jo Beau

Jo Beau staat bekend om zijn compacte en professionele tuinmachines, waaronder hakselaars, boomstronkfrezen en verticutuurmachines. Machines van hoge kwaliteit, robuust, veilig en innovatief.

Ferris

Ferris, de specialist in professionele grasmaaiers. Al meer dan 100 jaar levert Ferris kwaliteitsproducten aan haar klanten. U kunt ervan op aan dat dit merk ook in de toekomst blijft werken aan baanbrekende technologie en innovatieve grasmaaierontwerpen. Zo zijn de zero turn maaiers als enige in de markt voorzien van gepatenteerdeonafhankelijke vering. De vering maakt een hogere maaisnelheid mogelijk, waardoor de productiviteit toeneemt. Tevens zorgt de unieke vering voor een geweldig comfort. Door de ophanging van het maaidek aan de onafhankelijk geveerde draagarmen volgt het maaidek de contouren van het te maaien terrein. Ervaar zelf het verschil dat de vering maakt en vraag bij ons naar een demonstratie.

Simplicity
Iseki
Eliet
Tielbürger
Sabo
Jo Beau
Stihl
Stiga
Ferris
Back to top