Onze merken

Ankersmit Tuinmachines heeft diverse merken tuinmachines, zoals Stiga, Stihl / Viking, Sabo, Iseki, Simplicity en vele anderen.

Wij voeren nog veel meer merken, vraag ernaar bij Ankersmit. Wij hebben ook verschillende merken veeg- en borstelmachines van Westermann of de industriƫle veeg, zuig en schrobmachines van Hako. Vele machines kunt u in onze showroom vinden. Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Stiga

STIGA is een van de grootste leveranciers van gasmaaiers en tuinmachines in Europa.
Het assortiment van STIGA bestaat uit frontmaaiers, robotmaaiers, tuintractoren, gazonmaaiers, recycling machines, gemotoriseerd tuinmateriaal, accessoires.

STIGA was ook zijn tijd ver vooruit met de introductie van de eerste frontmaaier met vierwielaandrijving. Vele jaren van hard werk en testen door de ingenieurs van STIGA geeft prachtig resultaat!

Stihl – Viking

Topkwaliteit en vooraanstaande innovaties. Stihl biedt een omvangrijk gamma apparaten en toebehoren voor de bosbouw, landbouw, landschapsbeheer en eigen tuin.

Stihl levert onder andere motorzagen, hoogsnoeiers, heggenscharen, reinigingapparaten en een complete grasmaaierlijn van het merk Viking.
Stoere motorzagen en divers handgereedschap met een grasmaaierlijn van Viking!

Sabo

Deze van oorsprong duitse onderneming is sinds 1991 onderdeel van het John Deere concern. SABO vervaardigt kwaliteits-machines in Gummersbach. Het assortiment van Sabo bestaat onder andere uit grasmaaiers en verticuteermachines.

Iseki

Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie. Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. De Iseki machines voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Simplicity

Simplicity biedt premium gazon en de tuin apparatuur. Een complete lijn van tuingereedschappen, tuinmachines en tractoren.

Simplicity
Iseki
Eliet
Westermann
Sabo
Viking
Stihl
Stiga
Back to top