Nieuws

SAVE THE DATE! – 26 februari 2021

Op zaterdag 2 april vindt de nationale STIHL demodag plaats: de uitgelezen kans om te ontdekken welk materiaal het beste past bij jouw tuinklussen. Kom bij ons langs en:
– neem een kijkje in ons bedrijf
– krijg professioneel advies
– test vrijblijvend STIHL machines
– profiteer van de STIHL voorjaarsacties

Van kettingzagen en grasmaaiers tot bladblazers en combisystemen. Wij maken jou wegwijs in ons aanbod! Wij zijn deze dag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Hopelijk tot dan!

Meer informatie over de nationale STIHL demodag vind je hier: https://www.stihl.nl/nl/demodag

IN DE KRANT – 12 maart 2021

Sinds vorig jaar zijn wij een vof. Hierover verscheen een leuk stuk in de krant. Je leest het hier.

COVID-19 UPDATE – 27 februari 2021

De maatregelen zijn iets versoepeld en dat betekent dat je vanaf 3 maart op afspraak bij ons de showroom kunt bezoeken. Bel naar 0315-617542 voor het maken van een afspraak. Gelieve zeker 4 uur van te voren te bellen.  ?‍?

COVID-19 UPDATE – 15 december 2020

Door de aangescherpte maatregelen zijn ook wij genoodzaakt de showroom te sluiten, maar onze werkplaats blijft open. Je kunt je machine dus gewoon ophalen of brengen voor een reparatie of winterbeurt ?‍?

? Wanneer je een machine brengt laat je deze buiten staan en vul je bij de ingang van de werkplaats je gegevens in. Heb je vragen of opmerkingen over je reparatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

? Heb je vragen of interesse in een nieuwe of gebruikte machine, bel of mail ons gerust voor advies. Ook het bestellen van machines/onderdelen kan telefonisch of via de mail.

? Wij vragen je om alleen te komen en een mondkapje te dragen. Gelieve de handen te desinfecteren (desinfectiedispenser is aanwezig) en 1.5 meter afstand te houden.

Wij wensen iedereen heel veel succes en sterkte de komende tijd. Blijf gezond!

?0315 617542 ? info@ankersmit-tuinmachines.nl

Back to top