Over ons

Ankersmit tuinmachines de vakman voor uw tuin- en parkmachines

Ankersmit tuinmachines is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres in de Achterhoek als het gaat om de levering, advies en onderhoud van tuin en parkmachines. De klantenkring varieert van de diverse gemeenten tot groenvoorzieners en hoveniers en natuurlijk weet de particulier Ankersmit goed te vinden.

Showroom Ankersmit Tuinmachines SinderenAnkersmit tuinmachines beschikt over een meer dan 400 m2 grote showroom gevestigd in Sinderen. In onze showroom hebben wij een groot scala aan merken- tuin, park en bos machines. Van gazon- tot zitmaaiers, verticuteermachines, bladblazers, grondfrezen, borstelveegmachines, kettingzagen, heggenscharen en veiligheidskleding.

Naast de levering van de diverse machines met het benodigde onderhoudsadvies zorgt Ankersmit d.m.v servicebeurten en reparaties voor een lange levensduur van uw machinepark. De firma Ankersmit beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats met de benodigde testapparatuur om de conditie van uw machines te bepalen.

In 1962 begon het allemaal met deze motormaaier. Tot op de dag van vandaag nog steeds te zien in onze showroom. Tussen alle moderne techniek staat deze motormaaier te genieten van zijn pensioen. Trots op wat we allemaal hebben gedaan en wat we nog gaan doen.

Back to top